Webshoppen er lukket

Menza Tøj Brandpræsentation

Menza Tøj Brandpræsentation

Menza.matchymatchy tøj brandpræsentation

Da størstedelen af mine brands ikke er kendte i Danmark i forvejen, synes jeg det er på sin plads at fortælle jer lidt om hvert enkelt af dem.
I dag skal i høre lidt om Menza.matchymatchy. Dette brand stødte jeg på ved et tilfælde. Jeg bruger mange timer på at sidde på instagram og lede efter mulige brands til webshoppen, men denne her dag ledte jeg ikke efter noget. Jeg sad faktisk bare og kiggede, da jeg pludselig så et billede af de smukke kjoler, som jeg bare måtte finde ud af hvor kom fra. Efter et par timer som en ægte sherlock holmes fandt jeg frem til Joannas instagram profil. Joanna bor i Poznan i polen, og har stiftet sit eget brand, nemlig Menza.matchymatchy.
Joanna syer selv alle sine varer på hendes egen symaskine, hun indkøber selv alt stof til hendes produktion og hun ordner alt fra design til produktion og markedsføring alene - hun er SEJ! Jeg skrev med Joanna i et par dage, fordi Joanna ikke før har solgt til udenlandske virksomheder som mig - hun sælger kun til små butikker i Polen, og lever rigtig fint af det, så hun synes det var et meget spændende eventyr jeg bød på. Vi blev enige om at give det et skud, og få et samarbejde op at køre, og jeg er allerede helt vild med det Joanna præsterer! Hun er knaldhamrende dygtig, og kan virkelig noget med nål og tråd. Derudover er hele hendes set up yderst miljøvenligt, og med tanke på at overproduktion skal til livs - Joanna syer nemlig efter bestilling, derfor er der ventetid på hendes varer og heller ikke et uendeligt antal af hver. Men det passer jo perfekt på Chrums, som har det samme værdisæt. Jeg glæder mig til at vise jer en masse fra Joanna og hendes matchende univers, men husk på - man skal ikke vente for længe, hvis man vil have fingrene i hendes designs, for ofte er der kun få af hver størrelse. Jeg håber i kan lidt hvad hun laver, der er i hvert fald ingen tvivl om at jeg kan.

Kærlig hilsen Trine, Chrums - we belong together